Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

MLADEN ČOLIĆ – SMRT KOJA ŽIVI

nedeljkozugic | 16 Januar, 2015 08:39

 

KRISTINI I IVANI, DJECI MLADENA ČOLIĆA

Draga djeco – Kristina i Ivana - mog vječnog prijatelja Mladena Čolića...

Četrdeset godina istražujem sociološko-psihološke fenomene i pojave – preciznije tajanstvene pojave, na granici nauke, koje nauka nije prihvatila, ali ih ne može ni odbaciti.

Sve knjige koje sam napisao (poezija i romani) su nastalii u ovitku parapsiholoških fenomena, koje je dobro razumio vaš pokojnji otac  i parapsiholog Dragan Puač. Puač je čak umjesto uvodnika stavio moju pjesmu ''Svemirski let duše''.

Nimalo slučajno nisam naveo ''svemirski let duše'', jer je duša Mladenova oslobođena ovozemaljskih zala i ostavila je trag u vječnom vasionskom zapisu. Anđeoski čista pomoći će nam da čitamno nevidljivu knjigu naših života.

Naši dijalozi  su  pisanii čistiim osjećajima, koji su kao božije objave, sijali u svakoj riječi. Ponekada mi se činilo da bi on mogao nastaiti pisati moje knjige, a njemu da bi ja mogao nastaviiti svaki njegov započeti posao. Možda to za mene i jeste iskušenje da se bacim na stazu psihoenergoterapeuta, jer je ovom jadnom nrodu duša okačena na štrikove od ukradene budućnosti i mađijanja umova od strane političara.

Mladen je bio izvan svijeta zala i sukoba, u jezikorazumijevanju sa svakim, i zato je mogao oslobođen bola pregaziti žar...kako mi je pričao u prisustvu  Zvonka Maurca iz Splita i dr Gorana Franjića iz Sarajeva, u njegovom stanu u Sokolović Koloniji, 24. novebbra, kada sam i napravio video zapis, kao moje još jedno viđenje unaprijed za Prvu internet TV u Bosni i Hercegovini, koju sam vodim i finansiram, uz poklonički rad i trajan zapis o dobrim ljudima i njihovim djelima. 

Moj intuitivni radar je vidjeo unaprijed...Zato sam došao da ovjekovječim razgovor, koji je javan: https://www.youtube.com/watch?v=0PQRjv6xCO8.

Draga djeco Mladena Čolića – Ivana i Kristina – vaš otac je bio kristal koji vibrira u prostoru, a njegovo prisustvo je bilo ljekovito, jer je neutralisalo sva štetna zračenja. On je bio kao simbol Karla Gustava Junga, koji ima kosmičko značenje i zračenje.

A najbolji dokaz za gore pomenuto je da je Njegov pepeo, tri dana nakon kremiranja, rasut po Vrtu Sjećanja na Mirogoju (16. 01. 2015), kada i pišem ovaj nauman zapis koji je njegov duh pročitao u zemaljskom životu, a sada ga potpisuje sa pečatom vječnosti.  Znam to, jer oni koji su duhom vjerni sebi i drugima, su božija djeca – djeca svjetlosti, od čega je i sačinjen ovaj zapis.

Želim da ga ukućite u ''Mladenovu'' (kolibicama na rubu šume, “Lijek za dušu” i “Dom ljubavi i prijateljstva’’), uz posljednju fotografiju koju sam načinio 24. 11. 2014. u njegovom stanu u Sokolović Koloniji, u prisustvu Zvonka Maurca iz Splita i dr Gorana Franjića iz Sarajeva, kao i video zapis ''MLADEN ČOLIĆ ČOVJEK SA SPECIJALNIM MOĆIMA''.

 

Pale, 16. 01. 2015. godine

 

                                                                                   Uzvišen u darivanju, Nedeljko Žugić

 

 

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb