Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

БЕСУДНА ДРЖАВО, МАЈКО И ПРИМАЈЧИЦЕ

nedeljkozugic | 08 Avgust, 2012 11:33

  • Не вјерујем у хороскоп, али вјерујем ''да једна мисаo може одредити кретање цијелог космоса'', генијалног  Николе Тесле. Али, Мисао добромисленог и праворјечивог човјека!
 
          Ипак о хороскопу смо и ја и Србија – ЈАРАЦ! Онако како сам по оцу очевић и по мајци мајчевић, али и рођак по бабиној баби многима!
         Зашто овакав увод? Зато што се одговор не брише чим се напише, да се зна које горе сам лист, јер ''дар менталне енергије долази само од Бога'', рекао би Тесла, кроз којег је говорио Дух Свети.
       Све то иде уз унапријед одређен наслов ''У бесудној држави грађани су убили Бога у себи''!
Како бесудуна?
       Врло лако, богоугодно, научно, народски речено, да те свако разумије: У Србији влада политикратија а не народ! У Србији је украдена будућност! Тамо историчари не пишу прошлост, већ су се претворили у футурологе – пишу будућност без учешћа народа...А народ, као да је у црну земљу пропао са тугом што му је украдена будућност!
       Доказа је много, али кренимо од проф. др. Марка Младеновића, који је написао: ''Дошло време да се и ја раздужим са Србијом, али не да из ње одем, него да у њој останем, али да са њом немам ништа!'' Човјек научник, најбољи социолог породице у Србији, који дише кроз ембрион опстанка Срба и Србије, бивши предсједник бившег Удружења ''Опстанак''...
          Хеј Србијо, Мајко, Примајчице! 
         Јесу ли ти ампутирали дојку за примајчену дјецу?
    Други примјер је да у бесудној држави су новинари једина препрека мафији...Напад на њих је главна вијест дана. И ту се све завршава, јер је та професија политизована, корумпирана, неплаћена и цензурисана...Ко је убио Славка Ћурувију, Милана Пантића, Ристу Ђогу, Радиславу Даду Вујсиновић, Душка Јовановића,  напао Жељку Копању, Жељку Ивановића и многе друге?
      Новинари који  свом раду примјењују демократско етичко правило су на брисаном простору!
      Трећи (а  боје би било да је први) примјер су свештеници,  сврзињаци (ђавољи људи), који мађијај ионако, од политичара, истетовирану душу народа, окачену на штрикове разапете између избора...Учинили су све да поштен човјек избјгава Цркву, јер свештенство живи као криминалци: возе скупа аута, имају добре куће и станове, баве се бизнисом, наплаћују свадбе, крштења, сахране, вјенчања...Једина су ''привредна'' грана која ради и која не послује са губицима.
        Света Мајко Цркво – учини нешто да спасимо народ од украдене будућности, светог сиромаштва и вишка немања!
        Света Мајко Цркво – освјештаај мјеста гдје ће бити фабрике са стројевима за производњу будућности!
         Света Мајко Цркво – баци анатему на свештенике бизнисмене, профитере, убице, педофиле и хомосексуалце, прељубнике и наговараче на прељубу, који су убили Бога у себи, а народу продају маглу!
     Света Мајко Цркво: Какав православни центар за лијечење болести зависности ''Сретење'', када је то црномагијски храм у којем се туку и убијају наркомани. То није само мрачна тајна Црне Реке код Лознице и убице Бранислава Перановића, протојереја, који је лопатом тукао овиснике од дроге, па је на крају убио једног од такви гвозденом шипком...???
       Света Мајко Цркво – свијетле се упитници осиромашеном народу, којем су лопови, заједо са свештенством, отели фабрике и строј за производњу будућности, а оставили му свето сиромаштво!
        Света Мајко Цркво – баци анатему на мангупе у сопстрвеим редоима: онима који праве цркву расцјепницу, профитерима, убицама, педофилима, хомосексуалцима...
        Четврти примјер је бесудна држава која је скројена за политичаре и мафију, а дупло голо народу, која је, без имало сумње, крива за насиље у Цркви, јер насиље је само у концентрационим логорима ''терапија''.
       Бесудна државо, Мајко и Примајчице, укини Православни центар за лијечење болести зависности, у којем је терапија насиље и убиство!
       Бесудна државо, Мајко и Примајчице, учини Србију државом у којој се грађанину и сељаку не отима залогај из уста задужењима још нерођених!
      Бесудна државо, Мајко и Примајчице, врати Србију Србима и свима осталима, али као ријеку која строго чеше  обале, не прељева  и не пресушује!
          Бесудна државо, Мајко и Примајчице, засади много шјива из пророчанства Митра Тарабића ''сви ће Срби стати под једну шљиву''!
         Бесудна државо, Мајко и Примајчице, наручи Србима жене родиље, а не оне које су гутачи душа својих мужева, чије су очи затворене, а не виде прст пред оком!
        Бесудна државо, Мајко и Примајчице, ја ти поклањам полен-прах Светога Саве да оживи матрицу рађања и поштивања Оца, Сина и Светог Духа. Амин.

Пале-Соколац, 8. августа 2012. године

                                                                                      Недељко Жугић

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb