Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

Нови облици специјалног рата

nedeljkozugic | 08 April, 2010 12:10

РАТ ФИЛМСКОМ ИНДУСТРИЈОМ

  • Ако неко цијепа и уништава међународно признату државу, они који су је стварали имају право да је бране, по свим међународним законима, али и неписаним људским и божијим правилима. 
                      

                  Само Срби немају права да бране државу коју су стварали. У првом Свјетском рату изгубили су 2 милионима људи да би створили краљевину Срба, Хрвата и Словенаца. У тој држави иста права су имали Хрвати, Словенци, Муслимани, Арбанаси, Мађари, Румуни и Роми. У Другом свјетском рату Срби губе 17000 становника борећи се против фашистичке окупаторске силе, да би сви народи које смо набрајали ушли у састав Југоаславије, као равноправни, без обзира што их је око 60 одсто служило окупатору (у борби против Срба). Хрвати су након 800-годишње тежње добили слободу и свој језик. Познато је да су Муслимани са Ханџар-дивизијом учествовали у бици за Москву на страни Нијемаца.
                   У посљедњем рату, они који су се борили на страни фашиста, након 3,5 милиона српских жртава, боре се против Срба стварајући своје националне државе. А Срби који то бране, проглашавају се фашистима, окупаторима, кољачима и најгорим сојем на земаљској кугли, што се свакодневно чује од обичне вијести и изјаве у медијима, до филмова којим се то пренаглашава.
                   Срби се проглашавају генетским убицама, дивљацима, планетарним злом. Не штеде се ни величине попут Његоша, Вука Караџића, Николе Тесле, Михаила Пупина, Сава Шумановића, Иве Андрића, Меше Селимовића, Емира Кустурице... Демократски народи су угрожени од њих јер су свијету и њима донијели прогрес.
                  Међу њима предњаче медији из Федерације, али и филмска индустрија бошњачког Сарајева, приказујући српски народ као прљаве сподобе (митска бића зла, између људи и животиња), пијане, запуштених брада и косе, закрвављених очију, све у свему као злочинце који у слијепом нагону да униште све оне који нису Срби, с ножем у рукама, сјекирама и моторним жагама, кољу мирољубиве и невине ''бошњаке''.
                  У свим тим филмовима, које свијет награђује, Срби се приказују као народ који прате двије звјерске струје да кољу и силују. Цифра о 22.000 силованих муслиманки не само да није тачна, већ је за свако кривично гоњење оних који је помињу. А то чини и глумица Мирјана Карановић, која само још није добила повељу Кулина Бана. А и њу ће јој послати из дубоке дубине времена, као свијетлу тачку у будућности, према којој треба да се крећу ''угрожени'' бошњаци.
                  А ''бошњаци'' би инспирацију за филмове требали тражити у самима себи, а не у Србима, јер имају у ближој и даљњој историји толико атрактивних тема, са пуно клања, силовања и звјерским мучења, да би могли запослити и много моћнију америчку филмску индустрију. Ево неких од тема: авантуристички ратни филм о Ханџар-дивизији, која напада Москву и коље, силује и убија руски народ. Може се направити филм и о бартоломејској ноћи у којој је извршен покољ јевреја у Сарајеву у Другом свјетском рату. А може се направити и  филм о кољачком обичају и одсијецању српских глава од стране муџахедина у Средњој Босни или набијању дјетета на ражањ у Бирчу. А могао би и ексклузиван филм о завађеној браћи Хрватима и Муслиманима у посљедњем рату, а најбољи би био онај о судбини Срба у Сарајеву и  три реда гробова покланих Срба у гробљу ''Лав''.
                Пропагандни рат против Срба кулминисан је филмском индустријом из бошњачког Сарајева, јер се Срби приказују као дивљаци са костурима и ножевима у рукама, као људи који нису јој на еволутивном степену данашњег човјека.
                Јасно је да је то само одраз болесне маште, јер да су били такви, не би било оних који данас тако причају.
               Они снимају филмове од којих нерођена дјеца вриште, а мртви немају мира.
 
                                                                                                             Недељко Жугић
             

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb