Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

Исламизација муслимана

nedeljkozugic | 06 April, 2010 20:27

 

 

вјеровати и борити се

Ако је за Муслимане  Меморандум САНУ документ  Српске академије Наука и Умјетности као стратешкипрограм српске интелигенције за заштиту српских националних интереса, за Србе је''Исламска декмларација'' Алије Изетбеговића идеолошка матрица која Муслимане припремаза рат и исламску државу у Босни и Херцеговини. Та држава је за неке муслиманскеидеологе је одређена од Алаха, а Изетбеговић његов изасланик који проводи његовувољу.

У  Босни, на чардаку ни нанебу ни на земљи, сједио је душман са душманом за истим столом, улагивао се једандругоме, грудвајући се мозговима, узимајући један другомпотајн о мјеру, а  чувао је сухи барут у потаји.

Мачевимржње укрстили су се у БиХ и потекла је крв из њене кориде рата, зато што је"суверена држава'' БиХ била за Муслимане и Хрвате, а за Србе  усташоидна.

          На првој страници, као мисао водиља, ''Исламске декларације'' Алије Изетбеговићапише:

НАШЦИЉ: исламизација муслимана!

НАШЕМОТО: Вјеровати иборити се!

Кодпогинулих Муслиманских бораца,  често су сеналазили у џеповима чини и дове. То је секундарни дио џихада, јер су  борци умирали са повиком "Алаху екбер",док их је при том  пратила страшна психотичност,односно вјера да ће у рај.

Дин-душманинје турска ријеч и преводи се као смртни непријатељ, ко није исламске вјероисповјестии који не спиједи ратничку идеју ислама, јер ислам је недјељив и нетолерантан, анарочито када је рат у питању. У нашим приликама Срби су за муслимане највећи диндушмании они се неће смирити док нас или не побију или не протјерају са њихове замишљенеи зацртане земље.

Када се има у видуувод и конкретизација увода, боље рећи конститутивни елементи џихада, не може се другачије закључиватинего да је Алија Изетбеговић кривац за рат у БиХ.

Он је од затвореника за ширењеисламске идеје, постаонационални лидер оних који су га до јуче осуђивали. На Оснивачкојскупштини СДС-а у Скендерији, на почетку говора рекао је: "Гдје сте ви Срби, ми смовас раније чекали да се организујете...!" Све то говори колико се он са подршкомиз вана борио за стварање националних странака, за разградњу Југославије,али опстанак суверене Босне, која је за Србе била усташоидна држава

У Власеници, на оснивачкојсклупштини СДА је рекао:"Ми, муслимани, ући ћемо у савез са свим осим са Србима..."

Говорио је д неће бити нрата, јер за то требају двије стране, стварјућиутисаку јавноти да је мировњак, који се бори за мултиетничку БиХ, а у тајностије наоружавао муслимане и спремао Дринску, Посавску, Средњобосанску, Бихаћкудивизију за рат са Србима, којима је само завравао траг, али све доконференције Лисбону, гдје су му обећали подршку. Тада је најавио рат саријечима: "Жртвоваћу мир за суверену Босну и Херцеговину".

У Сарајеву је  награђивао расрбљене Србе, као што су Пејановић,   Богићевић и Вешовић, а оне који му нису пехливанили,   смицао  је   на најсвирепији  начин  од  самог почетка рата до ових послијератних дана.

Он је пострекач,организатор и вођа најкрававију ратне кориде на свијету -  рата у  БиХ, у слијепој фанатичној тежњи да је његов народ већинскии да друга два треба да буду грађани другог реда.

Муслимане је стимулисао  заблудамаратом за "суверену", "цјеповиту", "на свијвту признатуБиХ", а не државу које се не може стећи ратом, већ миром.

Он је и послије рата, кроз своје сателите, као што је Насер Орић и говорио да ће се силоморужја вратити у Сребреницу, Жепу, Фочу, Зворник и друге градове који, по Дејтонскомспоразуму, припадају Републици Српској.

За идеју ''суверене држсве'' уморио је многе Србе у логорима, па и оне ратно неспособне, који су остајали на територијамакоје је контролисала његова војска.  Доказе имају  документациони центри у Републици Српској.

За њега су Срби добровољни жртвеници историје пакла, а невласници своје земље, права на национални идентитет, вјерску исповијест, слободуизражавања, употребу   ћириличног   писма, очување културне, вјерске и националнебаштине, као и многих других материјалних и духовних добара као трајних вриједностибитних за опстојањена просторима Боснеи Херцеговине.

                                        Недељко Жугић

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb