Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

Hrišćanstvo i komunizam

nedeljkozugic | 08 April, 2010 14:06

 

 

TITOV KOMUNISTIČKI OKULTIZAM

                 Samosabirajuće sile koje su stvarale Versajsku i Titovu Jugoslaviju, djelovale su iz vana, a ne iznutra.

                U saboju, u centralnom dijelu, carovale su sjenke demona iz podzemlja. Njima je sijalo crno sunce. Cilj im je da zamrače najsvjetliju tačku hrišćanstva - Hristovo raspeće i vaskrsenje, kao temeljni dokaz da je najjača božanska energija moći, koja je stvorila bogočovjeka i žrtvovala ga da bi spasila svijet.

               Zlo ako ne može da vlada, ono zamamljuje, iskušava, opsjeda, rastače, pridobija, mađija, baja, baca čini. Vlada slabostima. Na vrhu igle zlovjeri uči.

                Korijen okultizma je zlomisleni i zločiniteljski Kain, koji nije mogao da podnese pobliženje rođenog brata sa Bogom.

               Najbolji način da iznutra napadnu živu krv hrišćanstva su socijalističko-komunističke revolucije. Narod su zamamili idejama idealnog svijeta, da bi njegove slabosti držali u svojim rukama, daveći ga sjenkama tajnih moći. Na tu kartu igrali su 3000 godina prije Hrista, u Halideji i Egiptu, u Grčkoj posredstvom maga Apolonija.

                  U novije doba matica okultističkog djelovanja postala je sociologija, odnosno njena temeljna matrica marksizam. Ona se najbolje primala na "vjekovnoj težnji" jugoslovenskih naroda za nacionalno oslobođenje od Turske i Austrougarske. Ideja se javila u devetnaestom vijeku, kaže brbljiva i silovana učiteljica života. Značajan korak ka ujedinjenju bila je Krfska deklaracija iz 1917. godine. To je ojačalo odvajanje Hrvatske od Austrougarske, oktobra 1918. godine, ali i Versajski ugovor zemalja pobjednica u Drugom svjetskom ratu, koji je sklopljen 1919. i 1920. godine. Sve godina za godinom i korak po korak…

                U drugoj, Titovoj Jugoslaviji, idejna osnova državnosti su radnici i radnička klasa. Sve to u naručje je stavio ideolog proleterskog pokreta Karl Marks, tvorac naučnog socijalizma i komunizma. Ideje je mogao provesti u pčelinjoj zajednici, a ne kod Titovih partizana, koji su narodu utjerali strah u kosti, a onda mu bacali prašinu u oči. Nikakvo čudo, jer Karlu Marksu su priznali doktorsku disertaciju na osnovu pismenog dijela. Usmeno je nikada nije branio. Da jeste - bolje bi bilo. Možda se nikada ne bi u praksi provodilo njegovo iluzorno djelo, koje umnožava energiju zablude. Istorijski preobražaj, prelazak od klasnog do besklasnog društva, trebalo je izvršiti preko proleterijata i Titove radničke klase.

                To se najbolje vidjelo poslije misteriozne Titove smrti. Njegovi komunisti su zaboravili programski dokument naučnog komunizma - Manifest komunističke partije.

               Sve se više širila mrlja u njegovoj biografiji. Put njegovom magistralom bio je neprohodan.

               Nije rođen 25. maja u Kumrovcu 1982. godine, kao što nije umro 4. maja 1980. godine. A narod mu je opjevao rođenje i ožalio smrt. Onaj narod kojem je on uniformisao mišljenje, pa čak i onim najmlađim u školskim klupama: "Druže Tito, naše rosno cvijeće, za tobom se cio narod kreće…"

                  U narodu je ostao vic. Zašto nismo vidjeli kako je sahranjen? Zato što se uhvatio za k…. i rekao: "E, evo vam, dovde sam vas ostavio u dugovima!"

                   I prije Tita, masonska matrica stvorila je Jugoslaviju. Oni su se infiltrirani u sve jugoslovenske vlade, a u njegovoj državi tajno su djelovali, vladali umjesto njega. On je bio instrument njihovog nasilja.

                   Njihovo javno djelovanje obilježeno je 27. marta 1941. godine, pučističkim svrgavanjem vlade Cvetković-Maček. To je izvedeno pod pokroviteljstvom engleske vlade, što su, navodno, komunisti vješto iskoristili da izađu iz ilegale. Dokazano je da je i među vijećnicima AVNOJ-a bilo masona, agenata engleske obavještajne službe.

                     Bio je to vješt trik - TITOV komunistički okultizam.

                                                                                                                        Nedeljko Žugić

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb