Nedeljko Žugić, 1

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

Prislušnik gori nego krvnik

nedeljkozugic | 08 April, 2010 13:29

 

 

PAZI SE, PRISLUŠKUJU

                  Narodna poslovica kaže: ''Prislušnik, gori nego krvnik''.
                 Strah od toga da neko prisluškuje i vaš postao je svakodnevica. Svi nešto neće preko telefona, jer sasvim sigurno neko prisluškuje. Pitanje je ko i koga?
                Doušnici tajne komunističke policije su i danas vrlo aktivni, jer je t ilo i ostalo profitabilno. Dok neko od tajne kojima oni raspolažu strada, oni od njih žive. Među njima ima raznih profesija, od zanatlija i sveštenika do intelektualaca i akademika.
                Oni znaju da jedni prave, drugi koriste, a treći zloupotrebjvaju tehnička srdstva za prisluškivnje.
                Svi politički lideri u Sbji su prisluškivani od strane hrvatske obavještajne službe. Istoje t bilo i u Bosni i Hercegovini. Svejedok tome su trnskripri ragvora, koji se mogzu naći na rznim sajtovima, ali i u rhivu Haškog tribunala. Snimali su Miliošebvićev razgovore sa Dobricom Ćosiće, Karadžićem, ratnim komadantima…Snimali su Arkanove rzgovore, Šešeljeve, kao i svih ratnih komndanata  lokalnih vođa. Kada sam im skretao pažnju da to čine, sumanuti ratnici ponosni na svoje mane govorili su da je o pranoja ili da neće imati kome pokazti te fonetske zavrzlme, jer to neće nikoga interesovati…
             Danas je ta tehnika usavršena da vlada prava pometnja u mafijaškom prislućškivanju, da mafija ima uređaj veličine lap-topa, koji otkriva broj SIM kartice prislučkivnog telefona sa fabričkim brojem. Napaja e sa 12 volti, a  može s montirti u auto. Taj uređaj mpože prisluškivti 200 telfona u krugu d 11 kilometra bez ikkvih smetnji i problema, ali i mogućnoti da budu otrkiveni. Bilježi broj telefona i snima razgovore.
               Bez obzira što je krdžićeva pratnja mala snajperske puške, koje su imale osjetljive mikrofone i optiku koja je stotunu puta povećavala vidni ugao, Karadžića s tajne službe okrile po glasu, bez obzira što se dobro ukrio u eksperta za altrnativnu medicinu 
                Računari su najveći izvor informacija za prisluškivanje. Nedavno je objavljna informacja da su hakeri špijunirali 103 zemlje. Upali su u sisteme 1.295 kompjutera i iz vladinih i privatnih kancelarija širom svijeta ukrali važna dokumenata.
                Američka obavještajna gencija CIA, imala je zadatk d do 2000 godine rasturi komunističke zemlje. Uči nila e to deset i više godina rnije. Cigle srušenog brlinkog zoda najiše su pogodile prvoslavne zemlje u kojima je vladao komunizam, Rue i Srbe. Gorbačov je za t dobio Nobelovu nardu, a Milošević, koji je bio potrošen od zpada u tom trošenju je lomio rpsku ncionalnu moć. Kada je to zvršio, deilo mu e da su Ga zdli saveznici i proglsili rtnim zločincem, koji je bivšu Jugoslviju, zemlju satkanu od pjenušavog sna Titovie partyzana, poio benzinom i zapalio To su vidjeli svi osim njgovih slijepih sljedbenika, koji su bili rhitični u mozak i koji su gradikli šuplje spomenike po Sokocu, Palama, han Pijesku, Foči, Bijeljini, u znak sjećanja na apsurni rat u Kojem Srbi nisu zaokružili svoju nacionalnu državu, a svi drugi jesu. Zašto? Samo zto što nisu tražili saveznike i što su svojim sljepilom nadmoći gur nuli narod u rat, a sebe su bogacili, kradući tom nrodu, budućnost.
 Deficit i nezaposlenost najveći problemi Bosne i Hercegovine, kaže e u izvještaju CIJ-e, čije se sjedište ne zna gdje je u BiH, ali je očito da će buduće biti u sjedištu Američe ambsade  BiH, kod Tehničke škole (bivša kasarna ’’Maršal Tito’’) i to za cijeli Balkan.
                 Republika Srpska je eldorado za prisluškivanje. Mafija ima uređaje da mobilnu, ali i fiksnu, telefoniju, sluša kao razgovor u kafani za susjednim stolom.
                Zato, pazi se, prisluškuju!

                                                                             
                                                                                                                      Nedeljko Žugić

Komentari

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb